مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران از شهردار محمود اباد به خاطر دلجویی از گردشگروورزشکار چینی قدردانی کرد.
به گزارش  روابط عمومی میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران دوچرخه سوار 26 ساله چینی که برای سفر به دور آسیا وارد ایران شده بود در ساحل محمودآباد دوچرخه اش به سرقت رفت.
وانگ وی 26 ساله از چین که با دوچرخه قصد سفر به دور آسیا داشت پس از سفر به ارمنستان ، گرجستان و ترکیه وارد ایران شد.
وی برای استراحت در ساحل محمودآباد بیتوته کردو صبح متوجه سرقت دوچرخه خود شد .
با راهنمایی های عوامل انتظامی و با انگیزه اینکه وی با خاطره ای ناخوشایند محمودآباد و ایران را ترک نکند با حضور در دفتر شهردار محمودآباد موضوع را مطرح کرد و محمدرضا شعبانی -شهردار محمودآباد- در اقدامی فرهنگی دوچرخه ای به وی هدیه کرد.
شهردار محمودآباد در این باره گفت: در اقدامی غیر فرهنگی دوچرخه این توریست ورزشکار به سرقت رفته بود ولی برای حفظ آبروی مردم منطقه و خاطره ای خوش برای این توریست دوچرخه ای از طرف مردم فهیم محمودآباد خریداری و به ایشان هدیه داده شد.
وانگ با رکاب زنی محمودآباد را به مقصد مشهد و خراسان شمالی ترک کرد و کشور بعدی سفر وی ترکمنستان می باشد.
نقش شهرداری ها در گردشگری کلیدی است
مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به اینکه بدون حضور موثر شهرداری ها رونق گردشگری شهری امکان پذیر نخواهد بود از اقدام اخیر شهردار محمود آباد در دلجویی از توریسم چینی تشکر کرد و گفت:گردشگری پدیده ای فرابخشی است و اقدام اخیر در رفع مشکل این گردشگر نشان داد که هماهنگی و تعامل بین دستگاه ها به ویژه شهرداری ها که ویترین فرهنگ شهری هر منطقه ای به شمار می آید تا چه اندازه در خدمت رسانی به گردشگران نقش دارد.
دلاوربزرگ نیا گفت: شهرداری‌ها به عنوان سازمانی مردمی که مسئولیت مدیریت خدمات رسانی در شهرها را برعهده دارند  در توسعه صنعت گردشگری شهری و ایجاد و گسترش اماکانات توریستی وفعالیت‌های وابسته به آن نقش کلیدی ایفا می کند.
مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: شهرداری‌ها به عنوان سازمانی مردمی که مسئولیت مدیریت خدمات رسانی در شهرها را برعهده دارند  در توسعه صنعت گردشگری شهری و ایجاد و گسترش اماکانات توریستی وفعالیت‌های وابسته به آن نقش کلیدی ایفا می کند.
دلاور بزرگ نیا با بیان اینکه شرح وظایف شهرداری ها کمک قابل توجهی برای توسعه گردشگری است افزود: طبق قانون برخی از اموری که در حوزه سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری قرارد داردچون حفظ بناهای فرهنگی و معماری سنتی ،انجام بخشی از مسئولیت‌های مربوط به تاسیسات و فضا‌های فرهنگی، ساخت و بازسازی سینماها و مجتمع‌های فرهنگی، حفظ بافت تاریخی شهرها و هویت بخشی به سیما و کالبد شهرها بر اساس ویژگی‌های فرهنگ معماری و شهرنشینی ایرانی ـ اسلامی از مواردی هستند که به شهرداریها واگذار شده است.
وی بیان کرد:حضور پر رنگ شهرداری ها در برگزاری برنامه های فرهنگی،جشنواره ها و آداب و رسوم بومی ،سر و سامان دادن به مبلمان شهری و تنوع بخشی به نحوه خدمت رسانی به گردشگران و هدف دار کردن برنامه های تبیلیغاتی با نگاه به معرفی ظرفیت های گردشگری ضمن جذب گردشگر بیشتر در جلب سرمایه گذار هم تاثیر گذار است .
وی با اشاره به اینکه مازندران دارای ظرفیت های قابل توجه در زمینه های مختلف تاریخی،فرهنگی و گردشگری است گفت:استفاده اقتصادی از این ظرفیت ها در قالب گردشگری زمانی امکان پذیر است که هر یک با پیش بینی خدمات و تکمیل امکانات و جاذبه های دست ساز به مقصد سفر تبدیل شود.
وی از تنوع سلیقه در گردشگری را از مهمترین دلایل تنوع در رشته های مختلف توریسم در دنیا نام برد و افزود:ایجاد و توسعه انواع مراکز اقامتی مدرن، فضاهای تفریحی و سرگرمی، فضاهای خرید بزرگ شهری، موزه ها و مراکز فرهنگی و هنری بویژه فرهنگ و هنر بومی از جمله پرجاذبه ترین مراکز از نگاه گردشگران به ویژه گردشگران خارجی است.

انتهای پیام/

کد خبر 1394062335